GY.I.K.

Gyakran ismételt kérdések

KÉRDÉS

VÁLASZ

Egyedül fényképezel?

Nagyobb volumenű rendezvényekre, (pl. esküvő), illetve tablófotózásokra mindig két fotóssal érkezünk.

Hol vállalsz fotózást?

Bárhova szívesen utazom, ilyenkor útiköltséget kell felszámolnom, de ezt minden esetben jelzem az árajánlat készítésekor.

Ki válogatja ki a képeket?

A képeket én válogatom ki úgy, hogy egy kerek történetet meséljenek el.

Van-e lehetőség az esküvő előtt, után, más napon a kreatív fotózásra?

Igen, sőt ajánlom is. Sok előnye van, például nem kell a forgatókönyvhöz igazodni, tehát akkor készíthetjük el a képeket, amikor legszebbek a fények. (napnyugtakor) Ilyenkor sokkal nyugodtabbak vagytok, nem kell rohanni, nincs stressz, nem kell a vendégek miatt aggódni.

Meleg ételt biztosítanunk kell-e fotósok számára az esküvői vacsorán?

Ha több mint 4 órát vagyunk veletek, akkor igényt tartunk fejenként egy adag meleg ételre. Általában a vendégtérben egy külön asztalnál kérjük, ahová akár a felszerelésünket is le tudjuk pakolni és látunk mindent, így nem maradunk le a fontos pillanatokról.

Mikor adod át az esküvői képeket?

Az esküvő után 4-6 héttel szezontól függően. Mivel a fotók több órányi, gondos utómunkán esnek át, ezért időre van szükségem. Az esküvő utáni napokban igény esetén küldök egy kis előzetest, mely 10-15 fotóból áll.

Retusálod a fotókat?

A bőrhibákat, szem alatti karikákat indokolt esetben megretusálom. Ezen kívül természetesen az utómunka során a nyers képekből élettel teli, megfelelő tónusú képeket készítek.

Megőrzöd a képeket?

Természetesen, az összes kép archiválva van.

Nem vagyunk fotogének, mi lesz így a fotózásból?

Természetesen igyekszem mindenkiből a lehető legjobbat kihozni. Mivel természetes képeket készítek, ezért sokszor azt kérem, viselkedjetek egymással úgy, ahogy szoktatok. Valódi érzelmeket szeretnék elkapni.

Milyen gépet használsz?

A Canon professzionális vázait és objektívjeit használom.

Tudok kártyával fizetni?

A kártyás fizetés lehetősége egyelőre még nem biztosított.

2
of
8